Samu Hanska

Erikoistaidot
Kestävyyslajit
Kuntosali valmennukset
TYKY-päivät
Seniori liikunta

Olen Samu Hanska ja toimin Our Power Ny:ssä toimitusjohtajana. Tulen pienestä ja sisukkaasta kunnasta Hämeenlinnan vierestä Hattulasta. Opiskelen myös toista vuotta Vuokatin urheiluopistolla liikunta-alanperustutkintoa. Olen harrastanut pienestä pitäen maastohiihtoa ja sen vuoksi Kainuun korpeen tieni kulki. Meikältä löytyy osaamista jo niin koulun kuten harrastuksen kautta laittamaan terveys sekä liikunta tärkeäksi osaksi elämää! Jos et välttämättä jaksaisi työpäivän jälkeen lähteä lenkille tai kuntosalille ilman päämäärää. Niin ei hätää, mietitään sulle hyvä päämäärä sekä siihen tähtävää kunto-ohjelma kuntosalille tai vaikkapa hiihtoon! Tehdään hommia reippaasti ja innokkaasti huumoria unohtamatta! Nyt kuntovalmennuksiin voi halutessaan ostaa lisäksi ammattilaisen tekemän ravinto-ohjauksen! Jos heräs kysymyksiä niin meikäläisen tavoittaa niin sähköpostilla kuin soittamalla

Sähköposti samu.ourpower@gmail.com

Emilia Nieminen

Erikoistaidot
Liikkuvuus
Kehonhallinta

Olen kotoisin Kajaanista. Opiskelen Vuokatin Urheiluopistolla liikuntaneuvojaksi viimeistä vuotta ja opintoni alkavat olla jo loppusuoralla valmistun tänä. kesällä. Mä oon aina pienestä pitäen rakastanut liikunnan monipuolisuutta ja erilaisia liikuntalajeja, joita olen päässyt kokeilemaan elämäni aikana. Löysin oman juttuni ja aloin harrastamaan ja kilpailemaan kilpa-aerobicissa. Minulle on tärkeää, että liikunnasta tulee hyvä fiilis ja energinen olo, joten sitä haluan painottaa omassa toiminnassani ohjaajana! Minulla löytyy osaamista kuntosalipuolelta, sekä etenkin liikkuvuudesta ja kehonhallinnasta, jotka ovat tulleet minulle harrastukseni kautta arjeksi.Jos sinä haluat oppia tai kehittää taitojasi kuntosalilla, saamaan niskajumeja tai muita lihasjumeja helpottumaan liikkuvuuden kehittämisen avulla niin tarraa hihasta tai ota yhteyttä!

Puhelimitse: 0442018131
Sähköpostilla: emilia.ourpower@gmail.com

Saku Siren

Erikoistaidot
Kestävyyslajit
Kuntosali valmennukset

Minä olen Saku Siren. Olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta Kempeleestä. Opiskelen toista vuotta Vuokatin urheiluopistolla liikunnanohjauksen perustutkintoa. Liikunnalliset elämäntavat ovat seuranneet maastohiihto harrastuksen takia pienestä pitäen. Toki monipuolisen liikuntataustan myötä myös monet muut lajit ovat tulleet tutuiksi. Osaamista on siis kertynyt opiskeluiden ja harrastusten kautta. Osaamistani jaan mielelläni myös sinulle!Jos kiinnostuit, laita viestiä sähköpostiini tai soita, niin katsotaan miten voin auttaa!

Puhelimitse 050 5929048
Sähköposti saku.ourpower@gmail.com

Ella Sirviö

Erikoistaidot
Kuntosali valmennukset
Pallopelit

Kukkuu! Tässä esittäytyy energisen pohdiskeleva Ella! Opiskelut Vuokatin urheiluopistolla ovat loppusuoralla! Valmistun kolmen vuoden opiskelun jälkeen liikuntaneuvojaksi ja valmentajaksi. Vielä loppu puristus opinnoissa jäljellä. Mun liikunta perustuu siihen, että saan siitä isosti energiaa päiviini! Tykkään erityisesti haastaa itteeni kuntosalilla voimailun parissa ja lisäksi pallopelit on se mun juttu! Mun valmennustyössä panostan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ilo ja jaksaminen edellä. Ota yhteyttä sähköpostitse!

Sähköposti ella.ourpower@gmail.com